Prasa24h.pl - informacje prasowe, reklama, artykuły

Portal informacyjny www. prasa24h. pl to źródło wiedzy dla wielu użytkowników Internetu. Portal prezentuje informacje prasowe o najróżniejszej tematyce, m. in. z takich dziedzin jak biznes, budownictwo, edukacja, gastronomia, gospodarka, Internet i komputery, książki recenzje, kultura i sztuka, moda i styl, motoryzacja, ogrodnictwo, polityka, rolnictwo, rozrywka, sport, turystyka, zdrowie i uroda.

Codziennie polecamy ciekawe wiadomości z rożnych branż - w naszej bazie informacji jest ponad 1400 tekstów, każdy więc znajdzie coś dla siebie.

Obecność w naszym portalu informacyjnym to dobre rozwiązanie dla firm, agencji reklamowych i PR. Umożliwiamy promocje wybranych produktów i wydarzeń za pomocą informacji prasowych, artykułów sponsorowanych, które docierają szerokiego grona czytelników, w tym do potencjalnych klientów. Zachęcamy osoby odpowiedzialne za reklamę w firmach, instytucjach czy portalach internetowych do wysyłania na adres redakcji artykułów i materiałów prasowych.

• Dodano: 8 lat 10 miesięcy temu
  • Wyświetleń: 5067